Klass 1AB

tisdag 8 januari 2019

Nytt År Nya Möjligheter!

Hej alla,
God fortsättning på 2019! 
Vi vill börja med att tacka för den gångna terminen och de fina presenterna vi fick på avslutningen. De har spridit glädje under julhelgen hos oss!

Vi ses imorgon igen, skolan börjar som vanligt 08.10. På torsdag får barnen läsläxa, den är till torsdag veckan därpå den 17/1. 

Nästa vecka med start på måndag 14/1 sätter vi igång med simundervisning. Den pågår varje dag fram till fredag den 1/2. Alltså, simkläder varje dag! Under dessa tre veckor behöver barnen inte ta med sig gymnastik-kläder alls. 

På tisdag den 15/1, även det nästa vecka, är det dags för konsert på Malmö Live. Tvåorna bjuder på underbar körsång som inte kommer att lämna något öga torrt, det kan vi lova. Ni hälsas välkomna tillsammans med era barn. Alla tvåorna lämnas, UTAN ytterkläder, vid biljettkassan på Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, kl 1840.
Lämna alltså jacka och tjocka kläder hos mamma/pappa/annan vuxen. Kulturskolan visar där vilken väg tvåorna ska gå för att få sin T-shirt och för att träffa resten av kören.  Kom ihåg att kissa i förväg.

Föräldrar använder ingång A och B, plan 1.

Konserten varar cirka 40 minuter. Efter konserten samlas tvåorna vid sin skolas skylt i foajén, där mamma/pappa/annan vuxen hämtar!

Välkommen tillbaka till skolan,
Malin och Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.