Klass 1AB

måndag 29 april 2019

Vecka 18

Hej,

Vi hälsar vår nya klasskamrat Esmeralda välkommen till tvåorna! Hon har blivit varmt mottagen av barnen idag!

Tyvärr måste vi återigen påminna er om att prata om vikten av att veta vad som är mitt och vad som är ditt. Ytterligare en gång har en elev i 2a fått vara med om att dess saker hamnat på toaletten. Det är ytterst frustrerande att detta fortsätter trots arbetet med eleverna i skolan och era samtal därhemma. 
Vi vill också påminna att kalasinbjudningar delas ut hemma såvida man inte tänkt bjuda hela klassen.

På onsdag är det första maj vilket innebär att skolan och fritidshemmet är stängt.

På fredag är det dags för Lindeborgsskolan att springa Rynkebyloppet. Då loppet går till förmån för Barncancerfonden får man gärna swisha valfritt belopp till nummer 123 650 07 14.
Eleverna ska vara klädda i fritidskläder när de kommer till skolan. Vi samlas som vanligt i klassrummet 08.10.

I år slår vi ihop skolans Vernissage med skolans Drop-in. Den 14 maj inbjuds ALLA föräldrar och syskon att komma till skolan för att se elevernas utställning i klassrummet samt att delta i fritids aktiviteter. Korv med bröd samt fika kommer att säljas på skolgården där det också kommer att arrangeras olika aktiviteter. Vernissagen/fritids Drop-in pågår mellan 15.00--17.30. Väl mött!

Läsläxa är som vanligt till torsdag. Veckans ord uteblir denna vecka men det kommer nya nästa vecka igen. Matteläxan handlar om klockan och den är till fredag.

Nya klädhängare kommer att sättas upp för 2b. Vi har blivit lovade att de ska sitta uppe på väggarna denna vecka. Det innebär att vi under ett par dagar får använda klassrummet som kapprum också.

Vi önskar er alla en skön Valborg och första maj,
Malin och Annica





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.