Klass 1AB

tisdag 25 september 2018

Informatio + läxa

Hej igen,

Allra först vill vi tacka för ett trevligt föräldramöte. Kul att det var så många som kunde komma. Vi hade turen att några bakat goda kakor som inbringade ca 750 kr till klasskassan. Bra jobbat!
På mötet kom det upp en del frågor om skolmaten och ni fick information att det skulle vara ett möte den 27/9 med representanter från Malmö skolrestauranger. Tyvärr fick vi igår veta att det inte blir något möte den 27:e. Nytt datum kommer att presenteras på Lindeborgsskolans hemsida.

I fredags var Margareta och Catrine från 2:ornas kör hos oss. Barnen, Margareta, Catrine och vi tyckte att det var en kul och trevlig timme vi fick tillsammans. Detta kommer att bli ett roligt arrangemang!

Idag har högstadiet idrottsdag vilket innebär att idrottslärarna inte är på skolan. Det betyder även att många lokaler på skolan är lediga. Detta gjorde att vi bokade hemkunskapssalen för våra 2:or. Vi har delat upp alla barnen i blandade grupper och de får baka chokladbollar tillsammans. Det blev många glada tillrop när vi berättade detta för dem nu på morgonen :)

Imorgon, onsdag 26/9, är det studiedag. Fritids är öppet som vanligt.



Läxa:
Ma: Stencil med klockan. Träna gärna med barnen där hemma så att de är helt säkra på de klockslag som vi har arbetat med.

Sv: Läsläxa. Fortsätt att låta barnen lästräna varje dag. Det ger effekt!

Ha en bra vecka!
Annica & Malin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.