fredag 1 december 2017

Vecka 48

Hej alla!

Denna vecka har vi haft ett kort tema som handlat om hösten. Vi har varit i Sofieholmsparken och tittat på hösttecken och sedan varit kreativa och ritat. Nästa vecka börjar vi med religionstema, kristendom.
Nästa vecka får vi också besök av Kulturskolan. De kommer att arbeta med barnen på torsdag och fredag med mycket dans, musik och bild. Det ser vi fram emot.

Vi vill påminna att elevdatorerna är till för eleverna. Logga inte in med annan användare än elevens. Tiden i skolan behöver vi använda för att hjälpa eleverna att komma framåt i sin utveckling. Tiden finns inte till att lösa tekniska problem. Vi vill också påminna att det är extremt viktigt att sjukanmäla sitt barn varje dag som barnet är sjukt, före klockan 08.00!

Barnen har läsläxa till nästa torsdag/fredag. Lyssna på barnen när de läser. Texterna är lätta och är det så att de lär sig texterna utantill kan ni alltid plocka en extra bok därhemma så att de får läsa en kvart om dagen.

I måndags hade vi "Alla ettor sjunger" med Margareta från Kulturskolan. Alla barn är väldigt glada för det, vill man sjunga hemma finns sångerna att titta på Youtube. Det är bara att söka på "alla ettor sjunger".

Ha en trevlig helg och första advent,
Erik, Malin, Mahije och Annica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.